VVS Varberg

Vatten, värme och sanitet •

Om ROT-avdraget

Arbetskostnaderna reduceras med 30 %

Sedan ett trettiotal år tillbaka går det att dra av en stor del av arbetskostnaderna vid renovering, om- eller tillbyggnation. ROT-avdraget infördes av den svenska regeringen för att underlätta för privatpersoner att anlita seriös och kunnig arbetskraft. Skattereduktionen låter dig dra av 30 % av arbetskostnaderna, och det årliga maxbeloppet ligger på 50 000 kronor per person. Grundreglerna för avdraget gör gällande att arbetet ska ske i, eller i nära anslutning, till en bostad som du äger.

Flertalet VVS-arbeten ger rätt till ROT

En annan regel för att du ska få ta del av ROT-avdraget är att du måste ta hjälp av ett företag med F-skattesedel, något som vi på VVS Varberg naturligtvis har. I vårt utbud hittar du en rad tjänster som ger dig rätt till billigare arbetskostnader. Exempel på ROT-berättigade arbeten är när vi drar vattenledningar till ditt hus eller installerar en värmepump. Även mindre VVS-arbeten, som byten av blandare och tätning av toaletter, ger rätt till avdrag.

En skattereduktion som det är enkelt att ta del av

När du anlitar våra rörmokare i Varberg sköter vi kontakterna med Skatteverket. Allt vi behöver är din fastighetsbeteckning eller lägenhetsnummer samt din bostadsrättsförenings organisationsnummer. Efter avslutat arbete ger vi dig en faktura där ROT redan är draget. Vi svarar gärna på dina eventuella frågor om förfarandet.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en VVS-firma i Varberg som kan ta hand om installationer, reparationer och underhåll.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@vvsvarberg.nu

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en VVS-firma i Varberg som kan ta hand om installationer, reparationer och underhåll.

Vvsvarberg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vvsvarberg.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.