VVS Varberg

Vatten, värme och sanitet •

Rördragning

Rördragning kan vid en första anblick se förhållandevis enkel ut att göra själv men långt ifrån alla har den kunskap och krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Vi som arbetar på VVS Varberg har den utbildning och de certifieringar som erfordras för att säkerställa att arbetet görs i enlighet med alla gällande föreskrifter och rekommendationer. Låt oss använda vår erfarenhet för att dra rör till exempelvis diskmaskiner, tvättmaskiner och varmvattenberedare.

Rördragning i badrum med hänsyn till både estetik och funktion

I en hemmiljö är det viktigt att rören dras på ett sätt som är så estetiskt tilltalande som möjligt. I de allra flesta fall kan våra duktiga rörmokare placera rören på ett ställe där de syns så lite som möjligt, men när det står mellan det estetiska och praktiska måste man göra en noggrann avvägning. En installation av exempelvis vattenburen värme måste, förutom att vara diskret, även vara lättåtkomlig för VVS-montörer när det är dags för service eller reparation. Vi har alltid detta i åtanke och gör vårt bästa för att hitta en lösning som alla kan bli nöjda med.

Anlita oss för rördragning i Varberg

Oavsett om vi drar och bockar rör till vattenburen värme eller något annat är vi måna om att:

 • Arbeta så hållbart och miljövänligt som möjligt
 • Återanvända rören i mesta möjliga utsträckning
 • Återanvändning av material minskar både dina kostnader och ditt avtryck i miljön

Vi drar rör till ett bra pris

När du anlitar oss för ett arbete gällande rördragning i Varberg ser vi gärna att du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med så utförligt som möjligt. Därefter kan vi ge dig ett kostnadsförslag som innehåller det pris för rördragning som du kommer att betala eftersom vi inte tillämpar några dolda avgifter. Du förbinder dig inte heller till något genom att ta emot prisuppgiften utan tar i lugn och ro ställning till hur du vill gå vidare med oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en VVS-firma i Varberg som kan ta hand om installationer, reparationer och underhåll.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@vvsvarberg.nu

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en VVS-firma i Varberg som kan ta hand om installationer, reparationer och underhåll.

Vvsvarberg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vvsvarberg.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.